If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да използвам темата, да не отварям нова.
Здравейте колеги, понеже си продадох колата вече, и мога да се отдам на търсене на мечтаната 159-ка.
Някой вече да има наблюдения върху този екземпляр : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...712&f1=details
по снимките се вижда, че пробега не е реален, но все пак може да изтървам и аз нещо от снимките.
Мерси предварително за отговорите Ви.
Да използвам темата, да не отварям нова.
Здравейте колеги, понеже си продадох колата вече, и мога да се отдам на търсене на мечтаната 159-ка.
Някой вече да има наблюдения върху този екземпляр : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...712&f1=details
по снимките се вижда, че пробега не е реален, но все пак може да изтървам и аз нещо от снимките.
Мерси предварително за отговорите Ви.
Доста е странна според мен обявата, но можеш да се обадиш и да провериш. Ако не е от качеството на снимката, единия от фаровете за мъгла е по-новичък, което може да значи удар.
Пффф .. се едно не си гледал друг път изписани простотии по колите дето се продават
Гледал съм. Ама има брера 4х4, що да няма и 159? Едно навеждане отзад ще си покаже бързо. А и салонът не е сниман целия. 2008г. без навигация Тi по поръчка също не звучи реално. Колкото до фара за мъгла - може и камъче да е счупил стария, не е гаранция за удар
Ако е 4x4 просто е Ti Q4,съвсем нормално.
Снимките са просто ужасни,но топката на скоростния лост и волана изглеждат добре,а според мен,кожата им не е много издръжлива.Джантите не се виждат добре.
Това което си личи на пръв поглед е,че колата не е произведена октомври 2008,защото е със стария климатроник,преди фейслифта...И, естествено не е 224к.с.
Трябва задължително да се прегледа в сервиз,все пак е Ti Q4 и ако нещо не е в час,няма да е евтино.
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Званях да ходя да я гледам, но човека каза че бил на море.... колата е имала удар (сам си каза). Била с Босе и т.н.
За 4х4-то - в Германия е пълно с такива 4х4.
Относно цената - всичко си е пазарлък. Внос от Италия била. За пробега каза че няма даже серв. книжка.
А относно цената - за тези пари такава година трудно може да се намери друга кола. Кво да вземе човек - Пасат ли или Пежо..........
Според вас са 2-те крайности такали - 70 за нова или 7 за 10г. Средно положение няма.
Comment